V tradičnej japonskej kuchyni sú všetky ingrediencie veľmi jemne nasekané. Aby aj váš pripravovaný pokrm sa vyrovnal týmto majstrom zo zeme vychádzajúceho slnka, je potrebný kvalitný materiál a pomôcky. Táto sada damaškových nožov zaručuje, že vami nakrájané ingrediencie budú také jemné, ako sú od šéfkuchárov v Japonsku. Čepele týchto nožov majú damaškový štýl s jedinečnými laserom vyrytými vzormi. Damašková oceľ je stále obľúbenejšia a vyhľadávanejšia. Tiež známe ako Damast alebo Damašková oceľ, čepele týchto nožov sa skladajú z veľkého počtu vrstiev kovaných za účelom zlepšenia vlastností ocele. Cieľom tohto procesu je, aby čepeľ bola pevnejšia, tenšia a vždy ostrejšia. Sada damaškových nožov obsahuje 3 rôzne typy čepelí: Filetovací nôž, ktorý sa používa na premenu mäsa alebo rýb na veľmi jemné filety. Sekáčik, na použitie na zeleninu a Santoku, na použitie na kocky zeleniny, mäsa alebo dokonca rýb. To všetko je uložené v čiernom, rolovacom obale z polyesteru.
Technická špecifikácia:
- Vysoká kvalita, odolnosť a trvanlivosť
- Jednoduchá preprava a skladovanie
- Elegantný štýl
- Originálne vzory Ideálne pre japonskú kuchyňu
- Charakteristika: Tieto nože neumývajte v umývačke
- 3 profesionálne japonské nože: - 1 filetovací nôž (34,5 cm) - 1 nôž santoku ( 29 cm) - 1 sekáčik (29 cm)
- Drevené rúčky
- Čepele z nerezovej ocele Damašek: 2,5 mm
- Originálne vzory: gravírované laserom
- Uložené v rolovacom obale